HET LAATSTE NIEUWS

De Vlaamse Regering heeft zonet de maatregelen inzake het coronavirus verder aangescherpt. Dit betekent dat we als KSA geen activiteiten zullen mogen organiseren tot en met zondag 19 april 2020. Hieronder vallen zowel de gewone zondagvergaderingen als de geplande weekends tijdens de paasvakantie. We gaan proberen om na 19 april 2020 een weekend te...

Corona-update

12-03-2020

Op aanraden van de minister en de jeugdsector adviseert KSA nationaal ons ten stelligste om alle activiteiten tot en met 31 maart af te lassen. Hieronder vallen zowel weekends als de gewone wekelijkse activiteiten op zondag. Met spijt in het hart hebben we met de leiding van KSA Reinaart daarom besloten om dit advies op te volgen en de...

Save the date: 22 februari gaat onze jaarlijkse spaghettiavond door! Ook dit jaar zal deze plaatsvinden in de eetzaal van Gavertje Vier in Belsele (gavermolenstraat 83). Nieuw: vanaf dit jaar verkopen we ook potten spaghettisaus die je mee kan nemen naar huis!

De kampdata zijn bekend, het aftellen kan beginnen! De locatie mogen we jullie nog niet verklappen, maar we kunnen wel al zeggen dat we ditmaal eens wat verder op kamp gaan. Daarom kiezen we ervoor dit jaar met de trein op kamp te gaan, dus jullie hoeven geen zorgen te maken om het vervoer!

Van 25 tot 27 oktober gingen we met z'n allen op weekend in Nijlen. Thema: de wereld rond. Gelukkig was ook de zon van de partij!

Vanaf vandaag kunnen jullie prachtige chrysantjes in voorverkoop bestellen via het tabblad 'bloemetjesverkoop' bovenaan!

Startdag 2019

27-08-2019

Op 8 september gaat Startdag 2019 door! Bereid je voor op een hele hoop pret voor jong én oud: een springkasteel, lasershooten en zoveel meer. Neem gerust al je vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, neven en nichtjes mee! Iedereen mag komen en gaan van 14u tot en met 17u. Hieronder kan je de uitnodiging downloaden. Tot dan!

In de nacht van 1 op 2 augustus trokken onze knapen en jonghernieuwers op dropping met Sander Gillis van MNM. Wat was dat spannend!

In juli ging KSA Reinaart niet één maar twee keer op kamp. Eerst vertrokken we op buitenlands kamp naar Tsjechië met de knapen en jonghernieuwers, en nadien trokken we op binnenlands kamp met de jonknapen en voskes. Beiden onvergetelijke kampen! Meer leuke kiekjes kan je vinden onder het tabblad foto's.

Op 4 mei 2019 vond de allereerste editie plaats van onze Reinaart Kubb-Cup, en wat voor één! Bedankt om allemaal te komen en ondanks de ietwat frisse mei-temperaturen toch nog zo goed mee te spelen. Op naar volgende editie!